Labrador valpar

Bruna labrador valpar planeras våren 2025

Välkommen att maila vid intresse: kustlinjens@outlook.com


Alla valpar som föds hos oss växer upp i hemmiljö. Genom att erbjuda en stimulerande och omsorgsfull miljö från tidig ålder, strävar vi efter att ge våra valpar en bra grund för ett lyckligt och harmoniskt liv. Vi tror att en noggrant planerad och varierad socialiseringsprocess är nyckeln till att skapa trygga och välanpassade vuxna hundar.

I vårat hus har vi en särskilt utformad plats där vi i olika åldrar inkluderar olika typer av leksaker, hinder och miljöförändringar för valparna. Vi arbetar även med att introducera olika ljud såsom dammsugare, tvättmaskin och andra vardagliga ljud.

Valparna brukar få träffa olika människor, barn samt familjens andra hundar och katter. De får även följa med på små promenader i skog och mark när de är tillräckligt gamla.

Innan en Labrador valp lämnar oss, genomgår den en veterinärbesiktning där den undersöks noggrant för att säkerställa att den är frisk. Valpen får också sina första vaccinationer och avmaskning för att skydda den mot vanliga sjukdomar och parasiter.

När du väljer att köpa en valp från oss får stöd och råd under hela hundens liv. Vi finns här för dig om du har frågor eller funderingar som rör din Labrador retriever valp. Vårt mål är att både du och din kamrat ska trivs tillsammans

Läs mer om Labraor här

Vill du läsa mer om rasen kan du göra det på Svenska Kennelklubbens hemsida här


Labrador valp till salu

brun labrador valp